BRNABIĆ SATANIZUJU I LGBT POPULACIJA I LITIJAŠI! Jedni je vređaju i tvrde da se ne bori za njih, drugi joj lepe najgore etikete
Foto: Printscreen/Pink TV

na meti napada

BRNABIĆ SATANIZUJU I LGBT POPULACIJA I LITIJAŠI! Jedni je vređaju i tvrde da se ne bori za njih, drugi joj lepe najgore etikete

Politika -

Premijerka Srbije Ana Brnabić trpi napade i od strane pripadnika LGBT zajednice i od strane učesnika litija. Obe grupacije je nedeljama napadaju ne birajući reči.

A činjenica je da Brnabićeva, kako je i sama rekla, ne želi da, u delikatnom trenutku za zemlju, produbljuje podele i otežava situaciju.

U videu koji se pojavio na društvenim mržama vidi se kako je prozivaju i satanizuju i jedni i drugi.

Ana Brnabić
foto: Printscreen YT

Nju je najpre napao vladika Nikanor.

- Hoćemo li da slušamo onu koja je oskrnavila našu zemlju? Kojoj ako ime izgovorim onda ne mogu božije ime izgovarati! Nit je naše vere, niti je našega porekla, nego neprijatelj! Njezini roditelji i dedovi su bili neprijatelji, koljači srpskoga naroda. I ona danas da nam propoveda da nema ni oca, da nema ni majke! - rekao je nedavno pred masom ljudi vladika Nikanor.

Istovremeno, pripadnici LGBT zajednice su pre nekoliko dana izvikali i izviždali premijerku, jer su, izrevoltirani zabranom šetnje u okviru Evroprajda, smatrali da ona ne brani dovoljno njihova prava.

- Ua! Kako te nije sramota? Izdala si nas! Hoćemo Prajd, bednice - vikali su joj u Domu Omladine gde je održana konferencija posvećena ljudskim pravima a kojoj je prisustvovala i Brnabić.

Očito da kada se neko ne svrsta ni na jednu stranu, naročito u ovako osetljivom trenutku za zemlju kada traje borba za najvažnije nacionalno pitanje - Kosovo, ne valja ni jednima ni drugima.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track