"OVA MILICA KAO ČEPULJA, ALI NJEN TON DOVODI DO LUDILA"! Ovo je RAT Srbljanovićke i Zavetnice, pale teške uvrede: Ide mi na ku**c!
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

haos

"OVA MILICA KAO ČEPULJA, ALI NJEN TON DOVODI DO LUDILA"! Ovo je RAT Srbljanovićke i Zavetnice, pale teške uvrede: Ide mi na ku**c!

Politika -

Biljana Srbljanović danas je na svom Fejsbuku napisala poduži tekst o Milici Zavetnici.

Na neki način Srbljanović i hvali Milicu, ali je završila sa uvredama na račun predsednice Srpskog pokreta Zavetnici.

Srbljanović, inače profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti i dramaturškinja, objavila je oštre kritike na račun nastupa Milice Đurđević Stamenkovski koja je u nedelju uveče gostovala u "Utisku nedelje" kod Olje Bećković.

"Ova Milica Zavetnica je kao ona neka omražena čepulja što uvek ima jedna u svakom odeljenju, koju svi mrze svi, čak i razredna (iako joj sve tužaka) i svi je surovo kinje, a niko nema nameru da se zaista upusti raspravu, jer ima retoriku da ubije konja, i veoma spretno menja stavove i teze koje zastupa, tako da svaki razgovor zavrti u krug da više ne znaš ni što se svadjaš, ni kako je počelo, ni šta ona uopšte misli. A ne misli ništa. Samo ima tu veštinu da vrti argumente, često suprotne, ali tonom i žestinom koja dovodi do ludila i potrebe za nasiljem, pa pošto to ne možeš (jer bi te i u tuči pobedila) onda sebe jedeš što si se uopšte upustila u razgovor. Ona učenica iz odeljenja kojoj je teško doakati raspravom, ne zato što je u pravu, nego zato što u stvari ništa ni ne tvrdi, ne da nema argumente za svoju tezu, nego nema ni tezu, ima samo maglovit stav u opštim crtama koji uglavnom ne znači ništa, samo te nervira, ide ti na k***c brate.", napisala je Srbljanović.

Napisala je Srbljanovićka i dodala: "Ona neka devojčica koju svi onda kinje, infantilno joj dobacuju ili je vredjaju najbanalnije moguće, a tu se krije izvor njene snage, na tome ona gradi svoju ličnost i formuliše životnu misiju da nam svima je*e mater milosnu onu videćete vi. Tako i bude", napisala je Biljana Srbljanović.

Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica pokreta Zavetnici, gostovala je u emisiji "Utisak nedelje" i govorila o svom viđenju parade i litija.

Očekuje se odgovor Milice Stamenkovski. Ne sumnjamo da verbalni rat počinje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track