MILENKO JOVANOV ODGOVORIO JEREMIĆU, PA OKAČIO DEPEŠU VIKILIKSA: Vučić govorio o onome o čemu ti nisi smeo, a ti si se izvinjavao!
Foto: Tamara Trajković, Zorana Jevtić

MILENKO JOVANOV ODGOVORIO JEREMIĆU, PA OKAČIO DEPEŠU VIKILIKSA: Vučić govorio o onome o čemu ti nisi smeo, a ti si se izvinjavao!

Politika -

Vučić je govorio o onome o čemu on nije smeo da prozbori, poručio je danas u poruci Vuku Jeremiću, Milenko Jovanov, ćlan predsedništva Srpske napredne stranke.

Jovanov je odbrusio šefu Narodne stranke zbog njegovog tvita u kome pogrdno govori o izveštavanju srpskih medija o izlaganju predsednika Srbije Aleksandra Vučića u UN.

Jovanov je podsetio Jeremića da je Vučić govorio o onome o čemu on nije smeo da prozbori i da se nije posle toga izvinjavao stranim delegacijama:

- Eno Vuk Jeremić kao neka strina, izmišlja tračeve ne bi li nekako naružio govor Vučića u UN - naveo je Jovanov u poruci. - A govorio je ono što Jeremić ni u snu nije smeo da izgovori - dodaje Jovanov, koji je zatim objavio i tvit depeše Vikiliksa u kojoj piše kako se Jeremić izvinjavao američkom ambasadoru zbog "oštre retorike".

"I nije posle govora jurio predstavnike velikih sila da im se izvinjava zbog govora, kao što je radio Vuk Jeremić".

Sličnog mišljenja bio je i Marjan Rističević.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track