MINISTARKA POKAZALA NOGE: Zorana Mihajlović prevazišla sebe! Evo kako je pozirala, pa izazvala BURU na Instagramu!
Foto: Instagram/zorana_dpm

kućno izdanje

MINISTARKA POKAZALA NOGE: Zorana Mihajlović prevazišla sebe! Evo kako je pozirala, pa izazvala BURU na Instagramu!

Politika -

Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike i potpredsednica Vlade, posle kraće pauze kada se bila pritajila, zabrinuta zbog toga da li će ponovo dobiti funkciju, ponovo se aktivirala na društvenim mrežama! Neki bi rekli - bolje i da nije, s obzirom na to da je pojedini pratioci u komentarima nimalo nisu štedeli!

Zorana Mihajlović
foto: Instagram/zorana_dpm

Da li kao poruku kako može da se uštedi struja, što je glavna tema prethodnih nedelja u Srbiji i svetu, ili tek onako, Mihajlovićeva je pokazala kako se grejala tokom hladnog septembarskog jutra. Ona je objavila sliku svojih nogu sa vunenim, mnogi bi rekli dečjim, čarapama.

Mihajlovićeva je u opisu fotografije upravo to i napisala:

- Tople čarapice, za hladno septembarsko jutro.

Bilo je tu i zanimljivih komentara pratilaca upravo na temu štednje električne energije, podrške, ali i poruka poput: "pošaljite jedne"...Pojedini pratioci, pak, nisu štedeli ministaku energetike, u čijem je i opisu posla da građanima obezbedi energente, pa je bilo i komentara: "pa, pustite grejanje".

A jedan od pratilaca je ministarki i očitao lekciju.

- Koji nivo komedije da budeš odgovoran za uništenje elektroprivrede, račun od milijardu za uvoz struje, veliko pitanje šta će biti ove zime - a ti okačiš slike golih nogu u vunenim čarapama. Ovo ne možeš ni da izmisliš - napisao je izvesni Nikola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja