MILAN KNEŽEVIĆ: Lajčak odrađuje Milovu dnevnicu, verovatno će sad dobiti svoj HOTEL NA CRNOGORSKOM PRIMORJU!
Foto: Youtube prtscr / DNP, AP/Risto Bozović

Oštre reakcije iz Crne Gore

MILAN KNEŽEVIĆ: Lajčak odrađuje Milovu dnevnicu, verovatno će sad dobiti svoj HOTEL NA CRNOGORSKOM PRIMORJU!

Politika -

Specijalni izaslanik EU za zapadni Balkan Miroslav Lajčak svojim izjavama o učešću Demokratskog fronta u vladi Crne Gore ozbiljno je naljutio lidere tog saveza, koji kažu da se grubo umešao u unutrašnje stvari te zemlje, a za račun Mila Đukanovića.

- On je pokušao da diskredituje učešće DF u vladi CG, a da za tu ulogu preporuči organizovani kriminal Mila Đukanovića. Ali građani su jasno na izborima pokazali koga hoće. Lajčak je samo odrađivao svoju dnevnicu i poseban odnos koji ima s Milom i očekujem da će nakon ovog on dobiti svoj hotel na Crnogorskom primorju - rekao je za Kurir Milan Knežević, jedan od lidera Demokratskog fronta, komentarišući Lajčakov intervju na crnogorskoj televiziji Vijesti.

Lajčak
foto: Printksrin

Građani presudili Knežević je specijalnog izaslanika podsetio da "DF izlazi na izbore u Crnoj Gori, a ne u Slovačkoj".

- A ima li efikasnije pomoći Đukanovićevom DPS nego učiniti sve da mu diskvalifikujete najvećeg i najopasnijeg protivnika - DF? Mi smo jasno privrženi evropskim vrednostima, jer da zavisi od nas, sutra bismo bili u EU, ali, nažalost, zavisi od Đukanovića i njegovih "evropejaca", za koje smo videli da su toliko povezani s kriminalnim klanovima, švercom cigareta i kokaina da je bolje da nemamo nikakvu vladu nego što je ovakva! Građani su jasno pokazali šta misle o Milovoj kriminalnoj organizaciji, koja nas koči na putu ka EU, i dali dominantnu podršku DF, što je za nas najvažnije - kazao je Knežević i podsetio:

Balans - Lajčak je s Františekom Lipkom, predsednikom komisije na referendumu o državnom statusu CG, 21. maja 2006. doprineo krađi istog. Tada je CG postala privatna država, za šta su dobili veliku zahvalnost Đukanovića. U Kolašinu postoji hotel sa imenom Lipke, a očekujem da hotel sada dobije i Lajčak, čisto da se održi taj slovački balans.

(Kurir.rs/J.P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track