01:17

EVROPA SEBI PUCALA U NOGU? Vujičić: U 2023 biće im još crnje i gore SRBIJA NEĆE ODOLETI PRITISCIMA JER IMA JAKE ARGUMENTE!

KURIR TELEVIZIJA

"EVROPA SEBI PUCALA U NOGU?" Vujičić: U 2023 biće im još crnje i gore SRBIJA NEĆE ODOLETI PRITISCIMA JER IMA JAKE ARGUMENTE!

Politika -

Da li će naša zemlja i dalje moći da bude neutralna u trenutku kada je svet oštro podeljen na ovu temu govorio je gost emisije Puls Srbije Dragan Vujičić, novinar.

Jutarnji
foto: Kurir televizija

- Mi ne znamo koje su to tačno mere. One se pominju, ali ne znamo sa koje adrese. Situacija u svetu je zaista složena. Ovo je rat ugljovodonika. Evropa ima problem sa snadevanjem gasom i to je zato što su sami sebi pucali u nogu, a naredne godine će biti još crnje i gore - rekao je Vujičić i dodao je 6 mera protiv Srbije ukoliko ne uvede sankcije Rusiji čisto zastrašivanje:

- Tih 6 mera to je jedno plašenje, a strah je postao dominantna religija u savrmenom svetu. Majstori lutaka vas plaše, a mi ne znamo ni odakle to dolazi. Ako je strah religija, oltar su mediji koji izveštavaju iz nepoznatih ili nečemu bliskih izvora -

On je izjavio da će Srbija moći da odoleva pritiscima za uvođenje sankcija Rusiji dokle god ima argumente u svojim rukama, a oni su trenutno veoma jaki.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track