NAKON PROTESTA U NOVOM SADU, AKTIVISTI VREĐALI GRAĐANE: Dabogda vas u beton zazidali jer sedite i ćutite
Foto: Printscreen

ekološki

NAKON PROTESTA U NOVOM SADU, AKTIVISTI VREĐALI GRAĐANE: Dabogda vas u beton zazidali jer sedite i ćutite

Politika -

Pripadnici ekoloških organizacija koji su juče uveče održali protest na Šodrošu, nakon potesta su, preko društvenih mreža, poslali uvredljive poruke svojm sugrađanima uz psovke, a verovatno revoltirani slabim odazivom građana.

Portal nsuzivo.rs prenosi da su "pripadnice lažnih ekoloških organizacija nakon sinoćnih protesta na Šodrošu, na skandalozan i sraman način "poslale poruke" svojim sugrađanima".

- P***e novosadske, dabogda vas u beton sve zazidali dok sedite kući i cutite! - napisala je Milana Ruškuc, jedna od "lažnih ekološkinja", kako je naziva ovaj portal.

- Još gore, dotična je pod okriljem organizacija koje vode Aleksandar Jovanović Ćuta i Biljana Stojković, iz političke koalicije "Moramo". Ona je u martu ove godine napala i novinarku našeg portala, Ivonu Karan, kada je reagovalo i tužilaštvo. Pre dva dana, policija je privela zbog nasilničkog ponašanja. Druga ekstremna sugrađanka, Biljana Ratić Ivanović, je simpatizerka i članica Narodne stranke Vuka Jeremića i Bore Novakovića, koja je takođe svojim sugrađanima na Fejsbuku poslala "snažnu poruku", koja glasi: Gde ste p***e novosadske na Šodrošu!!! - piše nsuzivo.rs.

Kako su analitičari ocenili za ovaj novosadski portal, "ovi kvazi ekolozi i eko ekstremisti priželjkivali su lokal revoluciju, scene haosa i građane kao korisne idiote, a doživeli fijasko, podsmeh i blamažu."

- Nakon što su eko teroristi i nasilnici shvatili da je na onome što se zove "Protest protiv mosta, investicija, zastave i zakona" svega 30-40 zaludnih ljudi, a ne hiljade gradana, prešli su na vredanje Novosađana! Šta zapravo misle o Novosađanima koje pokušavaju da drže kao taoce, pokazali su kroz objave na društvenim mrežama - ocena je analitičara, kako prenosi ovaj portal.

Podsetimo, prema informacijama koje su se do sada pojavile u medijima na Šodrošu je bila svega nekoliko desetina eko - ekstremista koji na sve načine pokušavaju da izazovu incidente. I juče kao i prethodnih dana najmanje je bilo Novosađana.

(nsuzivo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja