MOĆNA PORUKA SRBINA KOGA JE KURTI SMENIO SA MESTA DIREKTORA POLICIJE: Želim da čista čela i obraza izađem pred Božiji sud
Foto: screenshot

Kim

MOĆNA PORUKA SRBINA KOGA JE KURTI SMENIO SA MESTA DIREKTORA POLICIJE: Želim da čista čela i obraza izađem pred Božiji sud

Politika -

Predsednik Srpske liste Goran Rakić na početku obraćanja osvrnuo se na razgovore sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Rakić se najpre zahvalio svima koji su došli, a potom napomenuo jučerašnja dešavanja u Berlinu.

- Sutra ćemo imati sastanak sa predstavnicima institucija, ne znam tačno vreme, a donećemo konačnu odluku o merama na KiM. One će biti donesene u skladu sa predstavnicima institucija sa severa. Ono što mogu reći jeste to da ćemo prekosutra u 12 sati imati prvi protest. Nikada nećemo stati, nećemo se mititi. I to će biti politički, demokratski otpor naroda. Neka ovo čuju zemlje Kvinte - napomenuo je Rakić dodajući da Srbi sa KiM više neće da trpe teror.

Nakon Rakića, građanima se obratio i Nenad Đurić koga je premijer lažne države Kosova Aljbin Kurti juče smenio sa čela policije na severu KiM.

- Hvala mojoj porodicu, prijateljima, na podršci i iskrenim osećanjima. Ne želim više da budem deo kosovske policije i ne želim više da živim u lažima, jer želim da čista čela i obraza izađem pred Božiji sud - rekao je Đurić.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track