POSLANICI SPO PODRŽAVAJU PREDSEDNIKA VUČIĆA U OČUVANJU MIRA: Prljave Kurtijeve planove prozreli su mnogi u međunarodnoj zajednici
Aleksandar Jugović i Aleksandar Čotrić, poslanici SPO, Foto: AP/Darko Vojinović, Dado Đilas, Kurir Televizija

Aleksandar Čotrić i Aleksandar Jugović

POSLANICI SPO PODRŽAVAJU PREDSEDNIKA VUČIĆA U OČUVANJU MIRA: Prljave Kurtijeve planove prozreli su mnogi u međunarodnoj zajednici

Politika -

Poslanici SPO u Skupštini Srbije Aleksandar Čotrić i Aleksandar Jugović istakli su da podržavaju politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića kojom sve čini kako bi se na Kosovu i Metohiji sačuvao mir.

- U ovim vremenima geopolitičkih lomova konstruktivna politika naše države ogolila je Kurtijeve prljave planove. Naime, Kurti želi da iskoristi ratno doba u Evropi kako bi zaoštrio odnose sa Beogradom i izazvao sukobe za koje bi optužio Srbiju - naveli su Čotrić i Jugović u saopštenju i dodali:

- Međutim, njegove prljave planove prozreli su mnogi u međunarodnoj zajednici, čak i neki koji ga podržavaju. Zato verujemo da će politika mira i dogovora doneti rezultate koji će biti od koristi svim građanima na KiM, bez obzira na nacionalnu pripadnost, a da će jednostrane akcije koje sprovodi Kurti naići na još veću osudu međunarodne zajednice.

Kurir.rs

Bonus video:

01:16

TOMA FILA: Preambula Ustava o KiM se ne dira, mnogi poslanici bi pre sebi odsekli ruku nego to potpisali (KURIR TVELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track