ČEDA OPET KRADE STRUJU?! Posle skidanja brojila, Jovanović se nakačio na glavni kabl?! Sprečio ekipu EDB da interveniše!
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

NE SMIRUJE SE

ČEDA OPET KRADE STRUJU?! Posle skidanja brojila, Jovanović se nakačio na glavni kabl?! Sprečio ekipu EDB da interveniše!

Politika -

Lider LDP Čedomir Jovanović, kome su pre desetak dana radnici Elektrodistribucije Beograd skinuli brojilo zbog prijave da je neovlašćeno dve godine koristio električnu energiju, nastavio je navodno da krade struju!

Kako piše portal Republika, Jovanović se u nekoliko navrata kačio na komšijino brojilo kad je ostao bez struje, a kad ga je komšija prijavio, zakačio se na glavni kabl. To je izazvalo paniku među stanarima zgrade jer može biti veoma opasno, moglo bi da dođe do požara. Radnici EDB su, prema saznannima portala, trebalo juče da izađu na teren i obave intervenciju, međutim, Jovanović je bahatim ponašanjem uspeo da ih spreči u tome.

Lider LDP, koji je poslednjih godina poznatiji po skandalima nego po politici, nije odgovarao na naše pozive i poruke. Podsetimu, njega je za neovlašćenjo korišćenje struje od kao skoro dve godine i dug od oko dva miliona evra prijavio vlasnik stana u kom s porodicom već deset godina živi kao podstanar. Tada je ekipa EDB izašla na teren i skinula mu brojilo, a najavljeno je i pokretanje krivične prijave.

(Kurir.rs/Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track