BIO SAM I OSTAO SVIM SRCEM UZ NAŠE FUDBALERE: U nedelji za nama predsednik o teroru nad Srbima s KiM i poseti Norveškoj
Foto: Instagram Printscreen/Budućnost Srbije

nedelja sa predsednikom

BIO SAM I OSTAO SVIM SRCEM UZ NAŠE FUDBALERE: U nedelji za nama predsednik o teroru nad Srbima s KiM i poseti Norveškoj

Politika -

BEOGRAD - U nedelji za nama naučili smo puno od naših norveških partnera, jačali smo stratešku saradnju sa Kinom, sa EU smo nastavili put reformi i razvoja, radovali smo se zajedno sa dragim nam prijateljima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata njihovom Nacionalnom danu, ponosio sam se našim mladim i uspešnim ljudima u svetu, bio sam, i ostao, svim srcem uz naše fudbalere, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na zvaničnom Instagram profilu Budućnost Srbije.

Nedelja sa predsednikom
foto: Instagram Printscreen/Budućnost Srbije

Najviše od svega, strepeo sam zbog našeg naroda na Kosovu i Metohiji i problema koje im gotovo svakodnevno, već decenijama, nameću oni koji pokušavaju da otmu ono što nije njihovo i pogase srpska ognjišta. Srbi sa Kosova i Metohije neće više da trpe taj teror, to svi treba da znaju i da čuju. Zato sam rekao, jasno i glasno, istinu o njihovoj muci, o nemogućem životu i nepostojećoj slobodi.

Uradiću sve, šta god je potrebno, da bi se čuo glas Srba. I nastaviću, uvek i na svakom mestu, da se borim za naš narod i našu zemlju. Srbija će pobediti!, zaključio je predsednik.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track