"KO SI TI DA RASPRODAJEŠ SINOVLJEVO NASLEĐE?!" Oliverova udovica na meti brutalnih uvreda na mrežama, OVAKO sramno udarili na nju!
Foto: Printscreen Instagram

podela nasledstva

"KO SI TI DA RASPRODAJEŠ SINOVLJEVO NASLEĐE?!" Oliverova udovica na meti brutalnih uvreda na mrežama, OVAKO sramno udarili na nju!

Politika -

Nakon što je Milena Popović, udovica ubijenog Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative Srbija, demokratija i pravda, objavila da njegova rodbina rasprodaje porodičnu imovinu u Dečanima za oko milion evra Albancima, te da je iz tog procesa nezakonito isključen njihov sin Bogdan (11) zbog čega će pokrenuti pravni postupak, stigli su užasavajući komentari u kojima je pojedini tviteraši bez imalo srama i zadrške najgnusnije vređaju!

Da sve bude još strašnije, mnogima je zasmetala čak i njena najava da je novac ne interesuje, već da će deo imanja koji pripada Bogdanu pokloniti manastiru Dečani (?!).

Oliver Ivanović
foto: EPA / Andrej Cukić

- Bogdan neće prodavati deo koji mu podelom pripada. Svoj komad zemlje pokloniće manastiru Dečani, gde je kršten 2011 - napisala je ona na svom Tviter nalogu.

Oliver Ivanović, Milena Ivanović, pomen, paljenje sveća, Bogdan Ivanović
foto: Tanjug/ Tara Radovanović

Nije jasno šta je u ovome moglo podstakne pojedince da saspu brutalne uvrede na račun udovice Ivanovića. Tviteraš pod nadimkom sveznalica007 napisao je:

- Odakle ti pravo da ti tvrdiš šta će Bogdan uraditi sa zemljom koju je nasledio od očeve familije? To vam je od vođe da kupite jeftine poene na račun dece! Od tebe se nije ništa drugo ni očekivalo. Ti si svoj zadatak obavila. Sad glođi državni budžet za svoju "nevinost" i smrdi!

Milena Ivanović
foto: Printscreen/Twitter

Usledeli su još užasniji komentari.

- Plače onaj sto u "Šaru" gde ste pili kafu zajedno. Od njih se makar nadao… - napisao je Tviteraš pod nadimkom Prokleta AVlija.

Milena Ivanović
foto: Printscreen/Twitter

Skandalozni tvitovi samo su se nizali.

- Aj ti malo u Prištinu i daš iskaz tužilaštvu o tome šta znaš o ubistvu. Tako ćeš najbolje pomoći svom detetu, kad si već toliko humana. Uličarski fazoni, ne može bez lažunjanja i manipulacija. Samo još da je prozovu srpska majka i eto projekat očigledan?? - napisao je brutalno izvesni Petar Marković.

Milena Ivanović
foto: Printscreen/Twitter

Tviteraš Petar Martinović otišao je predaleko u uvredama, ne štedeći Milenu najgorih epiteta.

- Poseban soj prostitutke - pored svog tela, prodaje i pokojnog partnera, njegovu porodicu, dete,... - napisao je on.

Milena Ivanović
foto: Printscreen/Twitter

Kurir.rs/ Foto/Source:Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track