ŠOK! SKUPŠTINU SRBIJE PRETVORILI U KAFANU! Pozivaju na rakiju i srpsku hranu, ali JEDAN DETALJ PREĆUTALI
Foto: Shutterstock

zabluda

ŠOK! SKUPŠTINU SRBIJE PRETVORILI U KAFANU! Pozivaju na rakiju i srpsku hranu, ali JEDAN DETALJ PREĆUTALI

Politika -

Skupština Srbije u svojoj dugoj istoriji jeste bila mesto i nekih od najbizarnijih događaja srpske politike. Međutim, vreme fizičkog iznošenja poslanika, čupanja kablova na mikrofonu i bacanja cipela na političke protivnike odavno je prošlo, te se može reći da je imidž srpskog parlamenta u poslednje vreme u usponu.

To potvrđuje i jedna nesvakidašnja krađa identiteta Skupštine Srbije kojeg je jedan poznati beogradski restoran iskoristio za promociju svoje usluge. Naime, na pozivnici ovog restorana na kafansko druženje uz rakiju i srpsku hranu dominira prepoznatljivo zdanje parlamenta Srbije na Trgu Nikole Pašića, ali se u tekstualnom delu ni jednom rečju ne pominje lokacija ovog događaja.

skupstina
foto: Printscreen

Naveden je svaki mogući detalj - od tačnog vremena trajanja večeri, preko menija i žive muzike, do tačnih sledova degustacije i cene. Upadljivo nedostaje ključni podatak - gde se sve to konzumira!

Prelepo skupštinsko zdanje pod kupolom i sa noćnom rasvetom dovodi u zabludu da će upravo tu biti usluženi svi koji "progutaju" reklamu. Ali, sve se ruši onog trenutka kada okrenete broj telefona za rezervacije.

Na naše pitanje da li se "Veče srpske hrane i rakije" organizuje zaista u Skupštini Srbije, dobili smo odgovor:

- Naravno da ne, sve će biti u našem restoranu. To se naš dizajner koga smo angažovali malo zaigrao. Skupština je samo ilustracija jer lepo izgleda. Neko bi svakako trebalo da zaštiti najviše zakonodavno telo od ovakvih zloupotreba i stavljanja u kontekst kakav mu ne priliči. Jer, imidž se treba negovati pogotovo ako je teškom mukom popravljen.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja