OVO JE SUPRUGA MINISTRA TOME MOMIROVIĆA: Jovanina lepota i besprekoran stil ostavljaju bez daha (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

podrška mužu

OVO JE SUPRUGA MINISTRA TOME MOMIROVIĆA: Jovanina lepota i besprekoran stil ostavljaju bez daha (FOTO)

Politika -

Ministar Tomislav Momirović, od kada je iz privatnog biznisa ušao u politiku, često ubira pohvale za svoje zalaganje i trud najpre kao ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture, a u novom sastavu Vlade i kao ministar za spoljnju i unutrašnju trgovinu.

Momirović je često isticao da mu vetar u leđa i najveću podršku daje porodica, supruga Jovana Momirović i dvoje dece.

Na društvenim mrežama ministra Momirovića vidi se da je supruga Jovana prava lepotica koju odlikuje besprekoran stil, ali je i žena koja ima svoju uspešnu karijeru advokata. Važi i za nekog ko ne voli da se pojavljuje u medijima.

Ipak, čini se da među Momirovićevim pratiocima na Instagramu Jovana privlači najviše pažnje zbog svog modnog ukusa.

Ona je u jednoj od retkih izjava za medije kazala da je čak pomalo stidljiva kada su u pitanju mediji, da u svemu podržava supruga, a da joj najviše nedostaje kada je zbog državničkih poslova van kuće tokom porodičnih slavlja.

- I meni i deci najviše nedostaje na porodičnim putovanjima. Letos su bili na moru bez tate, ali su zato bake i deke s obe strane bili sa njima da što manje osete nedostatak. Skoro smo proslavili i slavu bez njega. To su ti neki trenuci kada se njegovo odsustvo najviše oseća, koliko god bilo čudno, navikavamo se - kazala je Jovana u jednom od retkih intervjua.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track