POKS : Građani će sprečiti potpisivanje sporazuma o Kosovu i Metohiji
Foto: Info služba NADA

saopštenje

POKS : Građani će sprečiti potpisivanje sporazuma o Kosovu i Metohiji

Politika -

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenjuje da će vlast popustiti pod pritiskom građana kada je tzv. francusko - nemački sporazum u pitanju i da nas u suprotnom očekuju ulični nemiri poput onih oko slučaja Rio Tinto.

- Kao što su građani sprečili štetni ugovor sa Rio Tintom, tako neće dozvoliti ni ovaj, koji znači odricanje od dela naše teritorije i faktičko priznanje lažne države Kosovo. Koliko god vlast mislila da će strahom ubediti građane u neophodnost kršenja Ustava Srbije, u tome neće uspeti jer postoje crvene linije ispod kojih se u životu ne može ići, a to su zaštita nacionalnog životnog prostora i elementarnih uslova za život - izjavio je predsednik POKS i jedan od lidera koalicije NADA, Vojislav Mihailović i dodao:

- Neće proći kod građana priča da, ako ne potpišemo sporazum koji nam nameće EU, da će otići strani investitori, jer im je ova vlast dala toliko subvencija iz budžeta i obezbedila takve uslove za poslovanje i zaradu, kakvu nigde neće imati. Sve i da jeste to istina, gde je odgovornost onih koji su Srbiju i radnike doveli u situaciju da zavise od neprijateljskih stranih država, umesto da su ulagali u domaću proizvodnju i pomagali domaće preduzetnike.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track