RADOSLAV MARJANOVIĆ: Jedino Vučić vodi državotvornu politiku koja garantuje punu zaštitu nacionalnih i ekonomskih interesa!
Foto: Kurir

član go sns

RADOSLAV MARJANOVIĆ: Jedino Vučić vodi državotvornu politiku koja garantuje punu zaštitu nacionalnih i ekonomskih interesa!

Politika -

Radoslav Marjanović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, poručuje da je, kada se pažljivo sagleda politička scena u Srbiji, više nego jasno da jedino predsednik Aleksandar Vučić vodi državotvornu politiku koja garantuje punu zaštitu nacionalnih i ekonomskih interesa svih građana Srbije.

- Svi ostali politički subjekti na našoj političkoj sceni kalkulišu i taktiziraju kako da ostvare jeftine političke poene potpuno zanemarujući trenutne međunarodne okolnosti, pritiske na Srbiju i širi državni i nacionalni interes. Upravo to i jeste jasna granica između državnika Vučića i preostalih političkih kalkulanata. Državnik Vučić se bori za Srbiju, a politički kalkulanti za fotelje i privilegije - kaže Marjanović.

Radoslav Marjanović
foto: Kurir

Kako dodaje, istrajnom, principijelnom i mudrom politikom državnik Vučić je uzdigao našu Srbiju, obezbedio decenijski i kontinuirani ekonomski rast i razvoj, nova radna mesta, izgradnju infrastrukture, jačanje vojske i policije ali i snažnu borbu za naš narod i Kosovo i Metohoju.

- Zbog toga je danas više nego ikad važno da složni i ujedinjeni podržimo predsednika Vučića koji se nepokolebljivo bori za našu otadžbinu Srbiju! Da svi složno stanemo iza predsednika pod barjak Srbije i da sve političke kalkulante počistimo na narednim izborima kada god oni budu bili! Pobediće Srbija, jer predaja nije opcija - poručuje Marjanović.

Kurir.rs/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track