OTKRIVAMO POZADINU ČEDINE DRAME: Izvršitelji zakazali POPIS IMOVINE kod tašte i tasta za petak, Jovanović hteo da pomeri odluku!
Foto: Screenshot RTS

šta se zaista desilo

OTKRIVAMO POZADINU ČEDINE DRAME: Izvršitelji zakazali POPIS IMOVINE kod tašte i tasta za petak, Jovanović hteo da pomeri odluku!

Politika -

Čedomir Jovanović, lider LDP, dao je izjavu policiji zbog navodnih pretnji advokatu Nemanji Aleksiću, gde je negirao ceo slučaj.

Međutim, kako saznaje Kurir iz doboobaveštenih izvora, Jovanović advokatu nije uputio direktne pretnje već je preko izvršitelja poručio da mu prenesu da će "proći kao prošli put".

- Izgleda da je već ranije bilo nekog fizičkog obračuna između njih dvojice, pa je Čedomir izvršitelju rekao da mu tako prenese. Njega je zvao izvršitelj uz obaveštenje da će 17. februara u 10 sati doći da popišu stvari, odnosno da izvrše procenu zbog nekog slučaja/duga koji imaju prema banci (ime banke poznato redakciji) iz stana njegove tašte i tasta u Zemunu, a Jovanović je prvo tražio da se to odloži. Rečeno mu je da ne može da se odloži jer je reč o izvršnom postupku, zakazan je izlazak na teren uz asistenciju policije. On se tada iznervirao i zapretio da poruče advokatu (koji vodi taj slučaj, prim. aut.) da će proći kao prošli put - priča naš sagovornik.

Izvršitelj je, dodaje, obavestio advokata Aleksića i pretnje su prijavljene policiji.

- S obzirom na to da je reč o advokatu, po službenoj dužnosti je obavešten i tužilac koji je naložio da se uzmu izjave od advokata Aleksića i od Jovanovića. Jovanović zaista nije priveden, već mu je uzeta izjava u kojoj je negirao pretnje - kaže naš sagovornik.

Podsetimo, Jovanović je i u izjavi za Kurir negirao pretnje.

(Kurir.rs.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track