SRCEM I DUŠOM UZ VUČIĆA PRED SUTRAŠNJI TEŽAK DAN: Premijerka Brnabić poslala snažnu poruku podrške predsedniku
Foto: Nenad Kostić

dijalog u briselu

SRCEM I DUŠOM UZ VUČIĆA PRED SUTRAŠNJI TEŽAK DAN: Premijerka Brnabić poslala snažnu poruku podrške predsedniku

Politika -

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da je sigurna da sutrašnji dan neće biti nimalo lak i da su crvene linije za predsednika Vučića ostale nepromenjene.

Brnabićeva je jutros obišla rekonstruisano omladinsko pozorište Dadov i tom prilikom istakla bezrezevnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću pred sutrašnji put u Brisel.

Aleksandar Vučić
foto: Printscreen Pink

- Sigurno je da sutra neće biti ni malo lak dan, ali sam i srcem i dušom uz predsednika Aleksandra Vučića. Oni koji su dali i ono što im niko nije tražio dok su bili na vlasti, zaista ne bi trebalo ništa da spočitavaju predsedniku Vučiću. Oni bi sada, dok se predsednik Vučić bori za naše nacionalne interese i za mir i stabilnost, zaista trebalo da zaćute. Nemaju oni pravo da bilo šta spočitavaju predsedniku Republike koji se izborio da pitanje KiM ponovo bude na dnevnom redu - kazala je predsednica Vlade.

Brnabićeva je istakla da veruje da će predsednik Vučić umeti da sačuva nacionalne interese Republike Srbija ali i da obezbedi prostor za dalji rast i razvoj naše zemlje, iako to u ovom trenutku deluje zaista nemoguće.

- Mislim da je veoma važno da svi stanemo iza Aleksandra Vučića, da pokažemo da smo jedinstveni i da nastavimo da se borimo za naše nacionalne interese. Veruje mu njegovu političku i državničku mudrost i umeće i sigurna sam da je većinski srpski narod uz predsednika Vučića pred sutrašnji dan - zaključila je premijerka.

(Kurir.rs.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track