SRBIJA OSTAJE PRIVRŽENA DIJALOGU POD OKRILJEM EU, UZ JASNO NAVEDENA OGRANIČENJA: Predsednik Vučić razgovarao sa Fon der Lajen
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

SRBIJA OSTAJE PRIVRŽENA DIJALOGU POD OKRILJEM EU, UZ JASNO NAVEDENA OGRANIČENJA: Predsednik Vučić razgovarao sa Fon der Lajen

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je predsednici Evropske komisije Ursuli fon der Lajen tokom telefonskog razgovora danas rekao da Srbija ostaje privržena razgovorima pod pokrovitelјstvom Evropske unije i pronalaženju kompromisnog rešenja za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine, uz jasno navedena ograničenja.

Vučić je na svom Instagram nalogu napisao da je zahvalan Evropskoj komisiji na pomoći i podršci u razvoju i modernizaciji energetske i transportne infrastrukture u Srbiji, kao i na ličnoj posvećenosti koju predsednica Komisije fon der Lajen pruža evropskom putu Srbije.

"Srbija je odlučna da nastavi sa reformskim procesima u cilјu bolјeg života svih građana i dostizanja statusa punopravnog člana u EU. Tim povodom, predsednica Evropske komisije Fon der Lajen naglasila je da je budućnost Srbije u EU i pozvala na preduzimanje dalјih važnih koraka na tom putu", napisao je on.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track