Bajatović i Marković prave se Englezi

Nemamo pojma šta Zorana priča

Bajatović i Marković prave se Englezi

Politika -
Bajatović i Marković, direktori koje je ministarka Mihajlović prozvala u intervjuu za Kurir, ne vide ništa sporno u poslovanju „Srbijagasa“ i EPS

BEOGRAD - Tišina.Direktori javnih preduzeća Dragomir Marković iz EPS (sada već bivši) i Dušan Bajatović iz „Srbijagasa“, koje je ministarka energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović (SNS) prozvala u intervjuu za Kurir, nemaju odgovor na njene tvrdnje da policija treba da pročešlja poslovanje ovih preduzeća.Dušan Bajatović, direktor „Srbijagasa“, ujedno i potpredsednik SPS s kojim je SNS u koaliciji, nije se uopšte potresao zbog najave ministarke da će predložiti policiji da ispita poslovanje „Srbijagasa“ s velikim brojem dobavljača i posredničkih firmi.- Nemam komentar na njene izjave. Sve je to tema već godinama i sve nove, validne ideje su, naravno, dobrodošle - kratko će Bajatović.Ni doskorašnji direktor „Elektroprivrede“ Srbije Dragomir Marković nije bio rečitiji.- Ma, nemam pojma šta da kažem na njene izjave. Mislim, nije njoj prvi put da tako govori. Možda stvarno veruje u to što kaže. Neću da komentarišem šta je pričala - rekao nam je Marković.Podsetimo, Mihajlovićeva je rekla da poslovanje javnih preduzeća u budućnosti mora da se promeni, kao i da je zatražila od policije da ispita kako je „Elektroprivreda Srbije“ obavljala remonte. Ministarka Mihajlović nije poštedela ni svog prethodnika, ministra ekologije Olivera Dulića. Ona je istakla da poslovanje Fonda za zaštitu životne sredine treba ispitati. Na ovo je Dulić odgovorio:- Neka ona uradi pola od onoga što sam ja uradio u zaštiti životne sredine i biće fenomenalno! Što se tiče projekta i otvorenih centara, da danas krene da obilazi po Srbiji projekte koje sam ja započeo, ne bi do kraja mandata stigla da ih obiđe.

Dragomir Marković
Dragomir Marković

Zorana Mihajlović
Zorana Mihajlović

Vučić: Biće istrage u „Srbijagasu“ i EPSPrvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić rekao je da će biti istrage u „Srbijagasu“, EPS i drugim preduzećima.- Nema zaštićenih, svi će doći na red. I EPS i svi drugi slučajevi - rekao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track