GLAVNI ODBOR POKRETA SOCIJALISTA: Čvrsto uz Aleksandra Vučića, stabilnost i sigurnost Srbije na prvom mestu
Foto: Kurir Televizija

GLAVNI ODBOR POKRETA SOCIJALISTA: Čvrsto uz Aleksandra Vučića, stabilnost i sigurnost Srbije na prvom mestu

Politika -

Danas je u Požarevcu održana sednica Glavnog odbora Pokreta socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin.

Na sednici Glavnog odbora PS-a istaknuto je da su interesi Srbije i srpskog naroda najpreči, te da članovi Pokreta socijalista daju punu podršku Aleksandru Vučiću u cilju formiranja Narodnog pokreta za državu.

"Pokret socijalista pozdravlja i podržava odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučića da formira veliki Narodni pokret za državu. Svesni da će i na ovaj način u istom stroju da se nađu svi kojima je Srbija iznad svega, svi koji ne žele da budu sluge ni zapada, ni istoka, kao i svi koji žele jaku, suverenu i samostalnu Srbiju, Pokret socijalista nema ni jednu dilemu da mu je kao i 2008. godine mesto uz Aleksandra Vučića, u prvim borbenim redovima", istakao je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica na sednici Glavnog odbora Pokreta socijalista u Požarevcu.

"Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin je i socijalno i nacionalno odgovorna levica kojoj su interesi Srbije i srpskog naroda najpreči i zato ovom prilikom dajemo punu podršku Aleksandru Vučiću u koga jedino imamo poverenje da će Srbiji obezbediti mir, stabilnost i sigurnost. Samo je sprovođene politike Aleksandra Vučića garant da Srbija neće biti ponižena, da Srbija neće priznati lažnu državu Kosovo, da Srbija neće pristati da takozvano Kosovo dobije stolicu u UN, da se neće odreći Republike Srpske i svojih vekovnih prijatelja poput Rusije", poručio je Generalni sekretar Pokreta socijalista Predrag Vuletić obraćajući se članovima Glavnog odbora PS-a u Požarevcu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track