SRBIJA ĆE POBEDITI SVOJIM RADOM I ODGOVORNOŠĆU: Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)
Foto: Beta Milos Miskov

želja za očuvanjem mira

SRBIJA ĆE POBEDITI SVOJIM RADOM I ODGOVORNOŠĆU: Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na svom zvaničnom Instagram profilu objavio je rekapitulaciju prethodne radne nedelje.

Predsednik Vučić naglasio je u samom početku objave da se naša zemlja svakodnevno razvija i ostvaruje svoje snove.

Naime, Vučić je podsetio da je u nedelji za nama otvorena veoma važna fabrika za Valjevo, Kolubarski okrug i celu Srbiju, čiji je kamen temeljac položen pre samo nešto više od godinu dana.

- Svakog dana se zalažemo za to da Srbija ne zaboravi sva ona velika imena koja su svojim angažmanom, upisala ime naše zemlje na stranice svetske istorije. Zato mi je posebno drago što će novi veličanstveni sportski objekat u srcu Beograda, poneti baš ime Dude Ivkovića, bez kojeg srpska i svetska košarka ne bi bile iste - navodi se u objavi predsednika Republike Srbije.

Dalje u objavi, predsednik Vučić istakao je važnost toga da podsećamo, pričamo i nikad ne zaboravimo sve one koji su mučki ubijani u logoru Jasenovac i Donja Gradina.

- Da ne dozvolimo da se njihova imena i zločini koje su pretrpeli zaborave - rekao je on.

Predsednik je istakao da i danas živimo u vremenu punom izazova, ali u jednoj drugačijoj, jačoj Srbiji.

- Svakodnevno pokazujemo poštovanje i želju za očuvanjem mira, ali i odlučnost i hrabrost da čuvamo svoje nacionalne interese, da se razvijamo i napredujemo. Srbija će pobediti svojim radom i odgovornošću! - poručio je predsednik Srbije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track