NASTAVAK BORBE ZA SAMOSTALNU, SLOBODNU, USPRAVNU I SOCIJALNO PRAVEDNU SRBIJU: Održana svečana sednica GO Pokreta socijalista
Foto: Kurir

u kraljevu

NASTAVAK BORBE ZA SAMOSTALNU, SLOBODNU, USPRAVNU I SOCIJALNO PRAVEDNU SRBIJU: Održana svečana sednica GO Pokreta socijalista

Politika -

Danas je u Kraljevu održana svečana sednica Glavnog odbora Pokreta socijalista povodom obeležavanja Prvog maja - Dana Pokreta socijalista.

Na sednici Glavnog odbora Pokreta socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin poručeno je da Pokret socijalista nastavlja borbu za samostalnu, slobodnu, uspravnu i socijalno pravednu Srbiju.

"Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin je partija levice koja se već punih petnaest godina bori za očuvanje srpskih nacionalnih interesa i za ostvarivanje socijalne pravde.

Pokret socijalista
foto: Kurir

Bez slobodne, nema ni socijalne pravde, niti ekonomskog napretka. Zato smatramo da je stvaranje srpskog sveta važno kako bi se sloboda i sigurnost svih Srba očuvali i kako se nikada više ne bi Srbima ponovio Jasenovac, Oluja i Martovski pogrom.

Pokret socijalista
foto: Kurir

Zato je izuzetno važno da na čelu Srbije ostane predsednik svih Srba Aleksandar Vučić koji je dokazao da je jedini slobodni lider u Evropi i zahvaljujući kome je Srbija jedina samostalna i nezavisna država u Evropi koja ne uvodi sankcije ruskim prijateljima i koja se ne odriče svoje Republike Srpske.

Pokret socijalista
foto: Kurir

Samo politika Aleksandra Vučića garantuje mir i stabilnost, od kojih proizilazi i socijalni i ekonomski i svaki drugi napredak", poručeno je na sednici Glavnog odbora Pokreta socijalista u Kraljevu.

Pokret socijalista
foto: Kurir

"Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin je neizmerno zahvalan svakom radniku, svakom običnom čoveku koji živi od svog rada, jer pokazuje odgovornost i brigu za državu i za njenu budućnost.

Naša Srbija mora još mnogo da napreduje i da se razvija, predstoji nam još mnogo posla, ali je činjenica da je Vučićeva politika koju Pokret socijalista podržava vratila dostojanstvo srpskom radniku.

01:21

Svečana sednica Glavnog odbora Pokreta socijalista u Kraljevu

Podsećamo da je 2011. godine prosečna plata u Srbiji iznosila 37 hiljada dinara, dok danas iznosi više od 68 hiljada dinara, da je nezaposlenost 2011. godine iznosila čak 25, 4 procenata, a danas je nezaposlenost pala ispod 8 posto.

Pokret socijalista
foto: Kurir

Pokret socijalista, neće biti zadovoljna dok god svaki radnik u Srbiji ne bude zbrinut i zadovoljan, dok se ne uspostavi potpuna socijalna pravda, ali je suština da su se stvari od 2012. godine i dolaskom Vučića na vlast promenile i to znatno promenile na bolje. Oporavlja se Srbija od pljačkaških privatizacija i lopovluka dosovaca, vraća se socijalna i ekonomska sigurnost i zato još jednom ističemo da je više nego ikada važno da sačuvamo mir i stabilnost i srpsko jedinstvo.

Samo slobodna i suverena Srbija na čelu sa Vučićem može da obezbedi nova radna mesta, nova zapošljavanja, nove fabrike i bolje socijalno-ekonomske uslove za običnog čoveka koji živi pošteno od svog rada", istaknuto je na sednici Glavnog odbora Pokreta socijalista u Kraljevu.

Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin, Prvi maj obeležava kao Dan partije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track