Kruševački naprednjaci predlažu Vučića za šefa stranke

Kruševački naprednjaci predlažu Vučića za šefa stranke

Politika -
Jednoglasno je predložen za predsednika stranke, imajući u vidu njegovu dosadašnju političku aktivnost i spremnost da sprovede u delo sve ono što je obećavao, kazao je predsednik kurševačkog odbora SNS Miloje Mihajlović

KRUŠEVAC - Kruševački odbor SNS-a jednoglasno je odlučio da za novog šefa partije na izbornoj skupštini 29. septembra predloži aktuelnog vršioca dužnosti predsednika te stranke Aleksandra Vučića.

"Aleksandar Vučić je jednoglasno predložen za predsednika stranke, a ovu odluku ne treba posebno obrazlagati ako se ima u vidu njegova dosadašnja politička aktivnost i spremnost da sprovede u delo sve ono što je obećavao”, kazao je predsednik kurševačkog odbora SNS Miloje Mihajlović.

On je kazao da je na sinoćnoj sednici odlučeno i da za potpredsednika Glavnog odbora SNS bude predložen član Predsedništva i gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić.

“Mi smo izabrali 73 delegata za predstojeću skupštinu i predložili aktuelnog člana Predsedništva i gradonačelnika Kruševca Bratislava Gašića za potpredsednika Glavnog odbora jer smatramo da je takav čovek neophodan u političkom životu Srbije”, naveo je on.

Mihajlović je istakao da će kruševački odbor, shodno postignutim rezultatima na izborima i broju članova, imati najviše delegata na predstojećoj stranačkoj skupštini i izrazio uverenje da će predlog kruševačkih naprednjaka za novo rukovodstvo stranke biti uvažen na izbornoj skupštini 29. septembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track