NIJE MAJKA KLELA SINA ŠTO SE KOCKAO, NEGO ŠTO SE VADIO: Miki Aleksić se zakopao novim lažima
Foto: Beta Amir Hamzagic

Fekt-čekeri uključite se

NIJE MAJKA KLELA SINA ŠTO SE KOCKAO, NEGO ŠTO SE VADIO: Miki Aleksić se zakopao novim lažima

Politika -

Taman kad smo pomislili da Miki Aleksić ne može niže da padne, otvori se novo dno ispod njega!

Prvo je lagao da predsednik Srbije nije posetio školu „Vladislav Ribnikar“ i upisao se u knjigu žalosti, a kada smo objavili fotografiju, i iako je poseta bila u prisustvu direktorke škole, Aleksić je ustvrdio da je u pitanju fotomontaža, a svi su, po njemu, bili uključeni u zaveru. Miki Aleksić je bio ubeđen da je njegova prirodna inteligencija pobedila veštačku inteligenciju koja je kreirala sliku, poput one na kojoj Putin kleči u Pekingu.

Vučić na otvaranju avio-linije za Čikago
Vučić na otvaranju avio-linije za Čikago foto: Kurir

Kad smo ga demantovali, i objavili još dve fotografije koje su nedvosmisleno dokazale da je Vučić bio u školi, i time ga uhvatili u laži, Miki Aleksić je svoju prirodnu inteligenciju uključio u drugu brzinu, i zaključio da slike, ipak, jesu, originalne, ali da su snimljene danas, jer je Vučić u odelu koje je nosio prilikom današnjeg susreta sa indijskom predsednicom Drupadi Murmu. Toliki je njegov domet!

Vučić u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Aleksandar Vučić
foto: Kurir

Ali nije da nismo očekivali da će tako nešto da uradi. Znali smo da ne želi da prizna da je slagao i da će pokušati da se vadi. Zato mu sada dajemo nove informacije…

Aleksandar Vučić
foto: Kurir

Objavljujemo video snimak sa ispraćaja aviona Er Srbije u Čikago 17. maja. Na njemu se vidi Vučić u istom tom odelu. Imamo pitanje za Mikija Aleksića i njegove drugove u ludilu na društvenim mrežama (a može da se uključi i Nova.rs): da li je prvi avion za Čikago, zapravo poleteo danas, ili je predsednica Indija u Srbiji bila 17. maja?

Snimak od 17. maja sa aerodroma Nikola Tesla

00:20

Vučić na otvaranju leta sa Čikagom sa ambasadorom Hilom

Šta se ne slaže?

Ali da ne lupaju glavu mnogo, jer će im pregoreti osigurači, dodajemo da je predsednik Srbije 17. maja, posle svečanog ispraćaja leta Er Srbije, otišao u „Ribnikar“, u 6.45 časova. Bez kamera, iako je mogao da zna kako će reagovati hejteri poput Aleksića i anonimnih tviteraša.

Pretpostavljamo da ovo nije kraj i jedva čekamo da vidimo šta je sledeće. Ajte pokušajte još jednom da vam debakl bude još veći… A Novu S pozivamo da naši i njihovi eksperti zajedno utvrde da li su fotografije fotomontaža, da olakšamo posao fekt-čekerima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track