POZNATO ZBOG ČEGA JE PRIVEDEN ZELENOVIĆEV FUNKCIONER: Dvaput se nije odazivao pozivima tužilaštva! Ukrao novac iz igraonice?
Foto: Zorana Jevtić

nezvanično saznajemo

POZNATO ZBOG ČEGA JE PRIVEDEN ZELENOVIĆEV FUNKCIONER: Dvaput se nije odazivao pozivima tužilaštva! Ukrao novac iz igraonice?

Politika -

Mladen Cvijetić, sekretar novosadskog odbora stranke Zajedno, priveden je danas u Osnovni sud u Novom Sadu po nalogu Osnovnog tužilaštva u tom gradu jer se dva puta do sada nije odazvao na pozive tuzilaštva povodom izvršenog krivičnog dela krađa, nezvanično saznaje Kurir.

Cvijetić je optužen da je pre dve godine iz kase udruženja "Piramid" - klub ljubitelja kompjuterskih igara (igraonica), koje se nalazi u Novom Sadu, otuđio oko 30.000 dinara. On je tada u igraonici radio kao obezbeđenje, i to na crno, i imao je obavezu da se brine i o kasi igraonice.

Ranije danas je lider Zajedno Nebojša Zelenović kazao da ne zna zbog čega je priveden Cvijetić, tvrdeći da je "u pitanju mlad čovek, student sociologije, uzoran građanin, koji do sada nije osuđivan".

Zelenović je čak pokušao da privođenje Cvijetića poveže sa organizovanjem protesta "Srbija protiv nasilja".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja