PETKOVIĆ O IZJAVI SVEČLJE DA JE DANILO SAMO JEDNOM ZAUSTAVLJEN: Dokazi pokazuju koliki ste patološki lažovi ti i tvoj gazda Kurti
Foto: Beta Milos Miskov

PETKOVIĆ O IZJAVI SVEČLJE DA JE DANILO SAMO JEDNOM ZAUSTAVLJEN: Dokazi pokazuju koliki ste patološki lažovi ti i tvoj gazda Kurti

Politika -

Direktor kancelarije za KiM Petar Petković ponovo se oglasio povodom uznemiravanja i šikaniranja Danila, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kada ga je zaustavljala tzv. kosovska policija.

Naime, Petković je ovaj put u objavi na svom Tviter nalogu reagovao na izjavu ministra unutrašnjih poslova tzv. Kosova Dželjalja Svečlje, koji je negirao da je kosovska policija tri puta zaustavljala Danila Vučića i izjavio da je predsednik Vučić "hronični lažov".

"Svećlja opet masno laže! KP je prvo Danila zaustavila u 8.45 kod mesta Ajvalija, na putu PR-GR. Drugi put je sin predsednika Vučića zaustavljen u 12.45 u mestu Trude kod Podujeva gde su ga specijalci uz uperene puške pitali za oca i terali da skine majicu „Predaja nije opcija“.", glasi prva objava Petra Petkovića.

Petković je takođe podelio i fotografije i snimke koji jasno pokazuju da je kosovska policija tri puta zaustavljala Danila Vučića.

"Treći put je Kosovska policija držala Danila na prelazu Merdare! Dokazi Svećlja pokazuju koliki ste patološki lažovi ti i tvoj gazda Kurti!", oštro je odgovorio Petar Petković.

Podsetimo, kosovska policija juče je tri puta zaustavljala i pretresala sina predsednika Srbije, Danila Vučića, koji je krenuo na liturgiju u manastir Gračanica na Kosovu i Metohiju povodom obeležavanja Vidovdana.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track