MARKO MILOŠEVIĆ NEDAVNO JE IZAŠAO IZ ILEGALE! Sad je otkriveno kako je Slobin sin OTEO BIZNIS jednom Požarevljaninu!
Foto: screenshot Twitter

OPTUŽBE

MARKO MILOŠEVIĆ NEDAVNO JE IZAŠAO IZ ILEGALE! Sad je otkriveno kako je Slobin sin OTEO BIZNIS jednom Požarevljaninu!

Politika -

Marko Milošević, sin bivšeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, 90-ih godina, dok je njegov otac bio najmoćnija osoba u državi, mogao je da radi šta god želi u rodnom Požarevcu.

- Dok je s društvom, uglavnom sumnjivim likovima sa druge strane zakona, sedeo u kafićima, ujedno je merkao šta bi mogao da "kupi", kako je ironično znao da kaže. Tako mu je za oko zapala pekara u strogom centru Požarevca, koja je imala dobar promet i zaradu. Reč je bila o porodičnom biznisu dugom više od decenije. Posao je bio razrađen, pekara je bila puna - izjavio je jedan od meštana koji se seća tog peroda, piše Srpski telegraf.

Ipak, vlasnik pekare je imao ugovor sa gradskom upravom, što je Miloševiću otežavalo "kupovinu". Najpre je pokušao da ubedi vlasnika da mu preda pekaru, što je ovaj odbio.

- Nekoliko dana kasnije Marko je banuo s ekipom opasnih momaka i postavio ultimatum: ili predaja pekare ili će razgovarati drugačije. Uplašeni čovek se konsultovao sa porodicom i odlučili su da ne popuste, uzdajući se u pravdu, ali se ispostavilo da je sve bilo uzalud - ispričao je navodno meštanin.

Marko Milošević
foto: Youtube/ Mario Sekulic

Marko Milošević to nije dobro podneo, pa je, navodno, počeo slati batinaše, na različite načine uznemiravao vlasnika i njegovu porodicu i zaposlene.

- Sticajem okolnosti sam znao vlasnika i sve kroz šta je prolazio. Pokušavao je da se obrati policiji, ali su svi okretali glavu. Tražili su mu da piše prijave, koje su završavale u poslednjoj fioci jer niko nije smeo prstom da mrdne protiv moćnog tatinog sina. Štaviše, posle svake prijave stvar je bivala gora i gora jer su čelnici MUP-a o tome redovno obaveštavali Marka, pa su se pritisci pojačavali - nastavio je anonimni izvor.

Kada su komšije i prijatelji, iz straha, počeli da izbegavaju vlasnika, on je digao ruke i popustio. Predao je pekaru, a nedugo nakon Markovog preuzimanja posao je propao.

Godinama kasnije, tačnije 2007. godine, Markova supruga, Milica Gajić, pokušala je da otvori pekaru pod nazivom "Non-stop". To je bio isti naziv kao i pekara koju je njen muž navodno oteo devedesetih.

(Kurir.rs/Srpski telegraf)

Kurir.rs/Srpski Telegraf

Bonus video:

01:50

ČANAK O PETOM OKTOBRU: To je bio trenutak kada se Milošević morao SKLONITI, proizveo je nepojamna ZLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja