POTPREDSEDNICA NARODNE SKUPŠTINE PORUČILA: Kovač: Nikada nije postojala ovakva podeljenost u parlamentu, ne javljaju se u hodniku!
Foto: Nebojša Mandić

NETRPELJIVOST u skupštini

POTPREDSEDNICA NARODNE SKUPŠTINE PORUČILA: Kovač: Nikada nije postojala ovakva podeljenost u parlamentu, ne javljaju se u hodniku!

Politika -

Potpredsednica Skupštine Srbije Srbije Elvira Kovač iz Saveza Vojvođanskih Mađara izjavila je da joj traje sedmi skupštinski mandat i da je imala kolege iz raznih stranaka, ali utisak je da nikad nije postojala ovakva podeljenost, da se sad razmišlja da li će se jedni drugima javiti u hodniku.

- Za mene je šokantno da jedni drugima pominjemo decu, tolika je odbojnost, ne želim da koristim reči kao što je 'mržnja', ali svega ima u poslednje vreme - rekla je Kovač.

elvira kovač
foto: foto: narodna skupština Srbije

Ona je rekla da je "nejasno zašto opozicija toliko insistira" da radi Anketni odbor za utvrđivanje okolnosti o nedavnim masovnim masakrima.

- Sve poslaničke grupe vladajuće koalicije obavestile su predsednika parlamenta da više neće učestvovati u radu, a vi kažete zakazana je sednica, pa će možda doći. Ako roditelji to ne žele, onda nema potrebe da Anketni odbor radi - rekla je Kovač.

Kurir.rs/Politika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track