DIREKTOR KOMUNALNOG PREDUZEĆA IZ BAČKE PALANKE: Niko nije dobio otkaz na poslu, niti je bilo kome prećeno otkazom
Mesto tragedije, Foto: BAP VESTI

DIREKTOR KOMUNALNOG PREDUZEĆA IZ BAČKE PALANKE: Niko nije dobio otkaz na poslu, niti je bilo kome prećeno otkazom

Politika -

Povodom izjave Željka Pejčića da je zbog učestvovanja na protestu povodom smrti dečaka u Bačkoj Palanci, dobio otkaz na poslu, oglasio se i Đuro Škrbić, direktor preduzeća u kojem je Pejčić zaposlen i istakao sledeće:

"Šokiran sam izjavom Pejčića novinarima N1, da mu je prećeno otkazom. Kada sam proverio, dobio sam odgovor da on i dalje ima validan ugovor i da je i dalje zaposlen kod nas, koliko znam, on je danas i bio na poslu, kaže direktor Škrbić.

- Ovim putem ga pozivam,ukoliko je to tako,da pokaže papire o otkazu. Senzacioinalizam i zloupotreba tuđe nesrece od strane pojedinih medija je nešto što ne sme da se toleriše - izjavio je Đuro Škrbić, direktor JKP "Komunalprojekt" iz Bačke Palanke.

Podsetimo, radnik javnog komunalnog preduzeća u Bačkoj Palanci Željko Pejčić je za medije izjavio da je dobio otkaz dan pošto je učestvovao na protestu građana zbog smrti dečaka (13), koji je stradao od strujnog udara u tom gradu. S druge strane, Škrbić je kategoričan da nijedan radnik nije udaljen sa posla.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track