ALEKSIĆ PREDSTAVIO NOVI POSLANIČKI KLUB: Nije stavljena tačka na broj poslanika
Foto: Nemanja Nikolić

obratio se

ALEKSIĆ PREDSTAVIO NOVI POSLANIČKI KLUB: Nije stavljena tačka na broj poslanika

Politika -

Novi poslanički klub "Narodni pokret Srbije - Novo lice Srbije" od danas funkcioniše u Narodnoj skupštini, rekao je Miroslav Aleksić, šef te poslaničke grupe koju je oformio nakon razlaza sa liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem. Aleksić je naglasio da na poslanički klub nije stavljena tačka, odnosno da ne znači da im se u skorije vreme neće pridružiti još neki poslanici.

00:25

ALEKSIĆ PREDSTAVIO NOVI POSLANIČKI KLUB: Nije stavljena tačka na broj poslanika

Kako je rekao, Miloš Parandilović biće njegov zamenik, a nastojaće da u narednom periodu rade sve ono što su i do sada radili u Skupštini.

- Radićemo sve da do svakog građanina dođe istina, ali i da zastupamo interese građana. Sve moje kolege koje su danas pored mene su pokazale veliku borbenost, spremnost da zastupaju interese Srbije i građana i da su beskompromisni borci protiv ovog režima - rekao je Aleksić.

Skupština Srbije, Miroslav Aleksić
foto: Nemanja Nikolić

Parandilović je rekao da je na sednici Novog lica Srbije doneta jednoglasna odluka o formiranju zajedničkog poslaničkog kluba.

- Mi smo u ovom klubu ljudi koji će zadržati svoju autentičnost, ali smo tražili sve ono što nas spaja, a mnogo je toga - kazao je.

Skupština Srbije
foto: Ata Images/Amir Hamžagić

U poslaničkom klubu Narodni pokret Srbije – Novo lice Srbije takođe su i Borislav Novaković, Đorđe Stanković i Slavica Radovanović, sve bivši funkcioneri Narodne stranke.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track