NE STIŠAVAJU SE STRASTI: Bivši saborci iz Narodne stranke se svađaju na društvenim mrežama, pljušte UVREDE i sočne PSOVKE!
Foto: ATA Images

PREPUCAVANJE

NE STIŠAVAJU SE STRASTI: Bivši saborci iz Narodne stranke se svađaju na društvenim mrežama, pljušte UVREDE i sočne PSOVKE!

Politika -

Izgledalo je da će odlazak Miroslava Aleksića iz Narodne stranke i njegovo osnivanje novog pokreta proteći mirno, ali to se nije desilo. U praksi bukte svađe, "pršte" međusobne uvrede među bivšim saborcima, a sada je na red došlo iznošenje prljavog veša i optužbe o saradnji sa Udbom i za razbijanje stranke, začinjene sočnim psovkama.

Sve je počelo kada se Đorđe Stamenković, poslanik i nekadašnji član Narodne stranke, a koji je u međuvremenu s Aleksićem prešao u Narodni pokret Srbije, "pohvalio" da ga je na Tviteru blokirao Vladimir Gajić, poslanik i predsednik Pravnog saveta Narodne stranke.

Vladimir Gajić
Vladimir Gajićfoto: Dado Đilas

- Uspeo sam u životu, šta pije lajna - napisao je Stankovic.

Gajić se odmah uključio i obavestio ga da je odblokiran, ali ne bez dodatne reakcije. Prozvao je Stankovića da je dobijao novac od grada Niša za razvijanje porodičnog biznisa.

- E sad, pošto mi podmećeš ovo u vezi glasanja u Skupštini, da ja sada pitam tebe kao osnivača Narodnog pokreta Srbije, kako objašnjavaš prihode tvog familijarnog biznisa od 191.000.000 dinara ukupno od 2017. do danas iz budžetskih sredstava grada Niša - upitao je Gajić.

Odgovor nije dobio, ali jeste novu prozivku. Stanković je sada optužio Gajića za saradnju sa službama državne bezbednosti, a nazvao ga je i "udbašem".

- A generalnom sekretaru koji ti daje lažne info, zahvali se na lažnim prijavama - napisao je Stanković.

Prepucavanje tu nije stalo, Gajić je nastavio da "čika" nekadašnjeg partijskog druga.

- Ne, podatke mi je dao Sale Milovanović koji ti suflira ove tvitove. Nego onomad kad te je gradonačelnica Niša po tom pitanju prozvala u televizijskom duelu, nisi je demantovao? Savetujem ti da ne srljaš i ne povodiš se za tim šljamom jer ja idem samo sa činjenicama - napisao je Gajić.

Sve je kulminiralo Stankovićevim žestokom psovkom.

- Samo nastavi da piješ kafu sa Đukom, i igraš golf sa Vesićem, i sve je ok! Najbolja SNS investicija. Rasturio si stranku, sad odj**i od nas - napisao je Stanković.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track