NE BEŽI U ILEGALU: Glišić: Predsednik se obraća sa medija s nacionalnom frekvencijom uvek kad se donose teške odluke!
Foto: Zorana Jevtić

ODGOVOR OPOZICIJI

NE BEŽI U ILEGALU: Glišić: Predsednik se obraća sa medija s nacionalnom frekvencijom uvek kad se donose teške odluke!

Politika -

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je da bi opozicija trebalo da pohvali predsednika Srbije Aleksandra Vučića što se narodu obraća preko medija s nacionalnom frekvencijom uvek kad se donose teške odluke.

- Naravno da se obraćate preko medija sa nacionalnom frekvencijom, kada to radi najviši predstavanik države, predsednik ili premijer. Onda se to radi putem nacionalnih medija, to se radi svuda. Ja ne znam šta tu nije normalno - naveo je Glišić za TV Hepi, reagujući na primedbe iz opozicije koja je predsednikova obraćanja s televizija sa nacionalnom frekvencijom nazvala nasiljem.

Glišić je naveo da nije moguće obratiti se narodu "sa lokalne televizije jer to obuhvata samo jedan njegov deo".

- Ako hoćete da se obratite narodu svoje države, onda se obraćate putem televizija sa nacionalnom frekvencijom, da vas svi vide i čuju. Šta je tu sporno, ne razumem. Tebalo bi da pohvale odgovornost predsednika, bilo bi logičnije. Jer se nije povukao, sklonio, pobegao u neku drugu zemlju kao što je to bio slučaj nekih njegovih prethodnika koji su kod teških odluka bežali u Rumuniju i neke druge zemlje - istakao je Glišić.

On je rekao i da opoziciji smetaju uspesi koje Srbija postiže sa predsednikom Vučićem, kao i žele da u njoj bude "pakao" kako bi došla na vlast.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track