ASFALT KAO STAKLO! Rekonstruisan put Raška - Novi Pazar, PRVI SNIMAK IZ DRONA: Sutra na ceremoniji otvaranja i predsednik Vučić
Foto: Printscreen/VideoPlus, Beta Miloš Miškov

spas za vozače

ASFALT KAO STAKLO! Rekonstruisan put Raška - Novi Pazar, PRVI SNIMAK IZ DRONA: Sutra na ceremoniji otvaranja i predsednik Vučić

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra u 11 časova rekonstruisani put Raška - Novi Pazar.

Deonica puta Novi Pazar – Raška, koja je rekonstruisana nalazi se na magistralnom putu Beograd – Kraljevo – Raška – granica sa Crnom Gorom.

Saobraćajnica je izgrađena početkom osamdesetih godina, a rekonstrukcija je počela polovinom septembra prošle godine. Rok za završetak radova je 25. novembar ove godine.

03:08

Put Novi Pazar - Raška

Snimci: Videoplus

Rekonstrukcija, deonice duge 17,9 kilometara, obuhvata uklanjanje i rušenje oštećenih konstrukcija, ivičnjaka i kolovoza, pripremu podloge i nanošenje novih slojeva asfalta, uklanjanje telekomunikacionih i optičkih instalacija.

Zadatak izvođača radova je da izvrši rekonstrukciju mostova, sistema za odvodnjavanje, izgradi potporne zidove, postavi bankine, LED rasvetu, nove saobraćajne znakove i sve druge poslove predviđene glavnim projektom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track