OVAKVOG MILA ĐUKANOVIĆA JOŠ NISMO VIDELI: Evo šta bivši crnogorski predsednik radi u penziji! A tek šta mu je u ruci (VIDEO)
Foto: Twitter printscreen

OPUŠTENO

OVAKVOG MILA ĐUKANOVIĆA JOŠ NISMO VIDELI: Evo šta bivši crnogorski predsednik radi u penziji! A tek šta mu je u ruci (VIDEO)

Politika -

Milo Đukanović, doskorašnji predsednik Crne Gore, očigledno se pomirio s tim da posle 30 godina nije na vlasti - niti on, jer ga je na predsedničkim izborima porazio Jakov Milatović iz PES, niti njegova DPS, na koju se ne računa za novu crnogorsku vladu.

Milo Đukanović
foto: You tube printscreen

Đukanović dane u političkoj penziji i te kako zabavno troši, uživajući po plažama luksuznih crnogorskih hotela, gde ga je tokom ovog leta "uhvatio" i reporter Kurira.

A osim što zna da uživa u sunčanju i kupanju, Đukanoviću nije strano ni da zapeva. Tako je na društvenoj mreži "X" osvanuo video-snimak na kom sa čašicom u ruci peva čuveni hit pokojnog pevača Luisa "Slike u oku".

Pevao je tako Milo "dovoljno je to da mi kažeš ti, dragi bez tebe ne mogu živeti", a snimak je pokupio brojne pozitivne ali i duhovite komentare pratilaca.

Kurir.rs

Bonus video:

02:18

MILO JURI POSLEDNJU ŠANSU ZA IMUNITET, EVO ŠTA MU JE CILJ! Pavićević: Bolje da ostane u Dubajiu, povući će ceo DPS SA SOBOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja