OVAKVU LAŽLJIVU BITANGU MAJKA NE MOŽE DVA PUTA DA RODI: Milenko Jovanov oštro odgovorio na napade Mihaela Rota iz Bundestaga
Foto: Kurir

REAGOVANJE

OVAKVU LAŽLJIVU BITANGU MAJKA NE MOŽE DVA PUTA DA RODI: Milenko Jovanov oštro odgovorio na napade Mihaela Rota iz Bundestaga

Politika -

Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe SNS i član Predsednitva te stranke, oštro je na svom Tviter nalogu reagovao na poslednje napade predsednika Odbora za spoljne poslove Bundestaga Mihaela Rota na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i našu zemlju.

- Onakvu lažljivu, arogantnu i bezobraznu bitangu, kao Mihaela Rota, majka ne može dvaput da rodi! Kezi se i grli sa Kurtijem koji je u Tetovu promovisao tzv. "Veliku Albaniju", ali o tome ćuti i optužuje Srbe da prave Veliku Srbiju! Pogrom iz 2004. mu nije tema, ali zato su mu Srbi i Vučić krivi za poslednji talas nasilja na KiM, iako su tamo Srbi stradali od napada Kurtijevih siledžija, a nisu srpske snage premlaćivale Albance - napisao je Jovanov na Tviteru i nastavio:

- Srbi su krivi i mu kriv, jer je Kurti zaustavio promet robe iz centralne Srbije! Gde više nalaze ovakve pokvarene liceremere, koji svojim ponašanjem samo dodatno podižu tenzije?! I tek kad se suočimo sa ovakvim bahatim, beskrupuloznim i lažljivim bitangama, koje bez trunke obraza brutalno i na silu guraju svoje teze, potpuno zanemarujući činjenice i istinu, možemo videti u kakvim okolnostima se predsednik Vučić bori za interese Srbije i naš narod na KiM.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track