PREDSEDNIK VUČIĆ SUMIRAO PROTEKLU NEDELJU: Najveći ponos, koji vredi svakog truda i neprospavane noći, su osmesi naše dece
Foto: printscreen/RTS

PREDSEDNIK VUČIĆ SUMIRAO PROTEKLU NEDELJU: Najveći ponos, koji vredi svakog truda i neprospavane noći, su osmesi naše dece

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu kako mu je izgledala protekla nedelja.

"U nedelji u kojoj smo obeležili Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, ponosili smo se i našom trobojkom zbog sjajnih uspeha naših sportista i odličnom opremljenošću i spremnošću vojske, kao i još jednom velikom renomiranom fabrikom koja će u našoj zemlji širiti svoje poslovanje", napisao je Vučić.

Ipak, najveći ponos svih nas koji vredi svakog truda i neprospavane noći, jesu osmesi naše dece koji nam daju snagu da još više, brže i bolje gradimo Srbiju, istakao je predsednik.

"Ponosan sam na Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, kao i na poruku koju je Srbija ovim praznikom poslala. To je bila poruka čvrstine i odlučnosti da opstanemo na svojim ognjištima, poruka da znamo da nismo veliki, ali da nećemo dozvoliti nestanak našeg naroda", napisao je Vučić i dodao:

"Pred nama je novi period u kome moramo da budemo još snažniji, čvršći, jedinstveni po ključnim pitanjima. Zato se borimo za svaku investiciju, fabriku i radno mesto, dok razgovaramo sa svima, čuvajući svoje principijelne pozicije, nezavisnost u odlučivanju i dostojanstvo građana Srbije", napisao je. "Sutra putujem u Njujork gde ću nastaviti da se borim za interese naše zemlje, silovito, kao i uvek do sada", poručio je šef države!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track