ZADRŽALI ISTI KURS: Milica Đurđević Stamenkovski ponovo izabrana za predsednicu Zavetnika!
Foto: Zorana Jevtić

Kadrovska politika

ZADRŽALI ISTI KURS: Milica Đurđević Stamenkovski ponovo izabrana za predsednicu Zavetnika!

Politika -

Milica Đurđević Stamenkovski ponovo je izabrana za predsednicu stranke Zavetnici, saopštila je ta stranka. Ona je na Kongresu te stranke, održanom u Beogradu, pozvala je na nacionalno okupljanje, navodeći da je reč o "državotvornom bloku u kome ima mesta za sve one koji brinu o suverenitetu države i identitetu naroda".

- Srbiji nije potreban "DOS 2", već nacionalno okupljanje. Samo državotvorne snage mogu da dovedu do preko potrebnih promena i zato vas pozivam da odavde podignemo barjak nacionalnog okupljanja - kazala je Đurđević Stramenkovski.

Ona je navela da je zadatak državotvornih snaga da ponude drugačiju politiku od aktuelne vlasti, naročito kada je u pitanju Kosovo i Metohija i odnos prema domaćoj privredi i selu.

Đurđević Stamenkovski je dodala da nacionalno okupljanje nije sabiranje oko lidera i pojedinaca, već oko ideje i programa.

Na Kongresu stranke Zavetnici izglasani su i članovi Glavnog odbora, Predsedništva, Generalni sekretar, a za predsednika Političkog saveta izbran je profesor doktor Dušan Proroković.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track