ZA SVE ŠTO SE DOGODILO KRIV JE ISLJUČIVO KURTI: Pokret socijalista se oglasio povodom tragedije u Banjskoj!
Foto: Printscreen Youtube/ Kosovo Online

saopštenje

ZA SVE ŠTO SE DOGODILO KRIV JE ISLJUČIVO KURTI: Pokret socijalista se oglasio povodom tragedije u Banjskoj!

Politika -

Pokret socijalista oglasio se saopštenjem povodom napada na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i aktuelne situacije na severu KiM.

- Godinama Aleksandar Vučić, baš kao i Aleksandar Vulin upozoravali su na zlo koje Aljbin Kurti sprema. Za sve što se proteklih dana dešavalo na Kosovu i Metohiji, za tragedije koje su se desile, za svako zlo koje se dogodilo i za sve što će se dogoditi, kriv je isključivo Aljbin Kurti čija je jedina želja da postane ratni takozvani premijer. Samo i isključivo Aljbin Kurti koji mesecima teroriše i maltretira Srbe, kriv je za fatalne posledice. - ističu u saopštenju i dodaju:

- Fanovi Aljbina Kurtija iz žute opozicije nisu odali poštu ubijenim Srbima na Kosovu i Metohiji, ali su zato napali svoju državu, svog predsednika, i svoje bezbednosne službe, svoje pripadnike snaga bezbednosti - dodali su.

Najoštrije osuđuju deo opozicije.

- Strašno je i neukusno to što žuta opozicija pljuje po tome što Srbija danas žali za pobijenim Srbima, ali je podjednako užasno to što je na signal iz stranih ambasada žuta opozicija napala službe bezbednosti koje su stub ove države - kažu iz Pokreta socijalista.

Poručuju da će Srbija izaći jača iz krize.

- Koliko god vređali i napadali svoju državu, njene snage bezbednosti, koliko god priželjkivali i 5. i 6. oktobar, Srbiju nećete uspeti da uništite, niti da razorite njene službe bezbednosti. Srbija će i iz ove tragedije izaći jača, a Srbi jedinstveniji - zaključili su.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track