MIJAILOVIĆ JE OVEREN! Vučić o hladnokrvnom ubistvu Srbina: Kurtijeva policija mu je pucala direktno u glavu - imamo i svedoke
Foto: Printscreen

MIJAILOVIĆ JE OVEREN! Vučić o hladnokrvnom ubistvu Srbina: Kurtijeva policija mu je pucala direktno u glavu - imamo i svedoke

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić govorio je tokom obraćanja na RTS o trojici Srba koji su ubijeni od strane tzv. kosovske policije u Banjskoj.

"Za Mijailovića imamo lica koja su spremni da budu i zaštićeni svedoci koji tvrde da je ubijen direktno u glavu. overen. Hladnokrvno ubijen. Danas sam razgovarao sa njegovom suprugom i bilo mi je teško da joj to kažem", rekao je Vučić.

Podsetimo, nakon tragičnih događaja u nedelju u Banjskoj, predsednik Vučić je u obraćanju javnosti istakao da je glavni krivac za sve što se dešava na Kosovu i Metohiji Aljbin Kurti i da mu je jedina želja da nas uvede u sukob sa NATO-om.

U razgovoru sa ambasadorima zemalja Kvinte – SAD, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke, kao i sa šefom delegacije Evropske unije, predsednik je zatražio da Kfor preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu KiM umesto Kurtijeve policije.

Danas je Dan žalosti u celoj Srbiji, kao i u Republici Srpskoj, a u srpskim sredinama na KiM proglašena je trodnevna žalost.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track