SKANDALOZNO PONAŠANJE JELENE MILIĆ: Ambasadorka se veselila i zapalila TOMPUS tokom obeležavanja sećanja na jasenovačke žrtve!
Foto: Foto: Instagram/jelennah169

osude sa svih strana

SKANDALOZNO PONAŠANJE JELENE MILIĆ: Ambasadorka se veselila i zapalila TOMPUS tokom obeležavanja sećanja na jasenovačke žrtve!

Politika -

Ambasadorka Srbije u Hrvatskoj Jelena Milić pokrenula je buru na društvenoj mreži Instagram nakon skandalozne objave povodom prijema za mitropolita Ruske pravoslavne crkve Ilariona koji je služio liturgiju za Svete novomučenike jasenovačke u Jasenovcu.

- Imala sam čast da nedavno organizujem prijem za RPC mitropolita budimpeštansko - mađarskog Ilariona, koji je u RH boravio povodom služenja zajedničke liturgije za Svete novomučenike jasenovačke u Jasenovcu. Hvala svim uvaženim gostima - napisala je u objavi, a na prijemu je bio veliki broj poznatih lica iz poltike, između ostalih i bivša predsednica Hrvatske Jadranka Kosor.

Fotografija koja je naišla na najviše negativnih reakcija jeste ona na kojoj Jelena Milić, što je najblaže rečeno neprimereno za ambasadorku jedne države, a pogotovo za povod okupljanja, puši tompus. Na drugoj fotografiji nasmejana pozira uz čašu alkohola.

- Kažeš "imala si čast". Čisto sumnjam da si je ikada imala - jedan je od komenatar ispod objave.

- Krmljalo se i pilo, tompusi se palili, za slavljenje čega? Klanja??? Jedan reality check za gospođu!! - još jedan je od komentara, a jedan korisnik je i dodao:

- Koja si ti bruka i sramota...

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track