DR MARINA VIDOJEVIĆ NOVA POMOĆNICA MINISTRA SELAKOVIĆA! Godinama uspešno vodila ustanovu za decu i mlade sa smetnjama u razvoju
Dr Marina Vidojević, Foto: Printscreen

vlada je imenovala

DR MARINA VIDOJEVIĆ NOVA POMOĆNICA MINISTRA SELAKOVIĆA! Godinama uspešno vodila ustanovu za decu i mlade sa smetnjama u razvoju

Politika -

Vlada Srbije postavila je dr Marinu Vidojević na mesto pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

- Hvala ministru Nikoli Selakoviću na ukazanom poverenju, uložiću sve svoje profesionalne i ljudske napore da opravdam poverenje i radiću na unapređenju socijalne zaštite - istakla je Vidojevićeva na svom Instagram profilu i dodala da je pet godina bila na čelu jedne od vodećih ustanova za zbrinjavanje osoba sa smetnjama u razvoju:

- Zahvalna sam što sam imala priliku da provedem ovo vreme sa korisnicima ustanove i da budem deo njihovog života kao i oni mog. Oni su bili moja vodilja za donošenje svih važnih odluka koje se tiču ustanove, jer smo upravo sve to zbog njih i radili. Njihovi osmesi, sreća i ljubav koju svakodnevno pružaju su pravi pokazatelj da smo uradili puno dobrih stvari, a oni će uvek zauzimati posebno mesto u mom srcu.

Nikola Selaković
Nikola Selakovićfoto: Nemanja Nikolić

Dr Vidojević je bila direktor Ustanove za decu i mlade "Sremčica", član je Saveta Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju i predsednik Društva defektologa Beograda.

Podsetimo, vršilac dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, iz Sektora za boračko-invalidsku zaštitu, Miloš Kovačević pognuo je u saobraćajnoj nesreći 26. avgusta u mestu Ljubičevo kod Požarevca.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track