"SRBIJA POBEĐUJE" Predsednik Vučić i ministar Mali u iščekivanju početka utakmice Srbija-Crna Gora (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram/Budućnost Srbije

"SRBIJA POBEĐUJE" Predsednik Vučić i ministar Mali u iščekivanju početka utakmice Srbija-Crna Gora (VIDEO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu snimak kako sa ministrom finansija Sinišom Malim čeka početak fudbalske utakmice Srbija-Crna Gora.

- Evo skoro je ponoć ovde u Kini, dali smo sebi još tri sata posla kako bismo sačekali utakmicu naše reprezentacije. Utakmica kreće za tri sata, radujemo se, ja se nadam uspehu naše reprezentacije pošto im je potrebna pobeda - rekao je Mali u video snimku objavljenom na Instagramu.

- Nadamo se, a ti si postao stručnjak za fudbal, ubilo se - odgovorio mu je predsednik Vučić.

Pobedićemo, konstatovao je Mali.

- Srbija pobeđuje… Da ili ne? Evo ga baksuz, sad će da kaže nešto - rekao je Mali u šaljivom tonu, a Vučić je na to kazao:

- Nadamo se da će da pobedi. Prvo skoči pa reci hop.

- U pravu je Siniša, možda ja jesam baksuz, ali posle ovoga što je izgovorio, nagrabusiće ako naša reprezentacija ne pobedi… - napisao je predsednik u opisu objave.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se zajedno sa srpskom delegacijom nalazi u Kini gde je danas potpisano više važnih sporazuma između Srbije i zemlje domaćina.

Sa Kinom je potpisan izuzetno važan Sporazum o slobodnoj trgovini, koji će obuhvatiti 10.412 srpskih tarifnih pozicija odnosno prozvoda i 8.930 sa kineske strane.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track