"SAMO ČEKAM KOJI ĆE IM IZGOVOR BITI" Predsednik Vučić o odlasku u Brisel: Naše je da sačuvamo nacionalne interese Srbije!
Foto: Printscreen/TV Pink

"SAMO ČEKAM KOJI ĆE IM IZGOVOR BITI" Predsednik Vučić o odlasku u Brisel: Naše je da sačuvamo nacionalne interese Srbije!

Politika -

"Očekujem da u naredna dva tri dana ponovo idemo u Brisel, Kurti i ja. Naše je da sačuvamo Srbiju od svih mogućih i mera i urušavanja državnih interesa i verujem da ćemo uspeti" najavio je predsednik Aleksandar Vučić boraveći u Leskovcu, gde je obišao bolnicu i uručio mamograf.

- Mi nikada nismo tražili sankcije ni protiv koga, nikada. Ozbiljne države i vlade se tako ne ponašaju - dodao je predsednik govoreći o poseti Briselu.

Potom je prokomentarisao i tzv. kosovskog premijera i opoziciju.

- Histeričan pristup svemu, ne verujete kakve ludosti čitate, pri zdravoj pameti ne može neko tako da priča. Sve što je loše za Srbiju, dobro je za Kurtija, i one u Srbiji što su protiv nas. Njima je važno samo da Kurti svaki dan govori protiv mene. Njima je bitno da se učini nešto protiv Vučića, baš ih briga koliko su štete naneli Srbiji, vidite koliko su naslovnih strana dobili u Prištini. Da ne pričamo o izrazima koji se koriste, sve to ljudi dobro vide. Samo čekam koji će im izgovor biti posle ovih izbora, kao i što smo slušali u prethodnih 10 izvornih ciklusa.

Predsednik Vučić je, podsetimo, danas u poseti Leskovcu povodom donacije mamografa Opštoj bolnici u tom gradu.

Presednik je obišao radove na rekonstrukciji Opšte bolnice.

- Kako smo doneli mamograf, to sada nije više tema. Bolnica se obnavlja, ulaže se - rekao je predsednik.

Predsednik je, nakon razgovora sa izvođačima radova, rekao da će rekonstrukcija Opšte bolnice Leskovac biti završena do januara 2025. godine.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track