"TI POLITIČKI JANJIČARI UVEK MORAJU DA BUDU JAČI SA ZAHTEVIMA" Vučić o zahtevu Ponoša za čerečenjem zbog Banjske (VIDEO)
Foto: screenshot Prva tv

"TI POLITIČKI JANJIČARI UVEK MORAJU DA BUDU JAČI SA ZAHTEVIMA" Vučić o zahtevu Ponoša za čerečenjem zbog Banjske (VIDEO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas u emisiji Jutro na televiziji Prva o najvažnijim temama, uključujući i predstojeće izbore.

On je odgovarao i na napade opozicije, i prokomentarisao je zahtev Zdravka Ponoša, predsednika pokreta Srbija centar, da "Vučića moraju da čereče zbog Banjske".

- On je državljanin baš ove zemlje koja traži mere protiv Srbije, i oni nisu tražili čerečenje, tražili su malo oštrije mere protiv Srbije. A znate, ti politički janjičari uvek moraju da budu snažniji i jači u svojim zahtevima, pa je tražio čerečenje - rekao je predsednik Vučić.

On dodaje da je Ponoš upotrebio andrićevski izraz kako bi dočarao na kakve muke moraju da budu stavljeni politički protivnici.

- Ali dobro, ja mislim da je važno da ljudi vide ko je uvek uz svoj narod, i u teškim trenucima, a ko prvi okrene leđa, i hoće da izvuče sitnu fićfirićku korist za sebe i ništa više od toga - rekao je predsednik.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track