NEĆU DA OBARAM RUKU NI SA KIM! Čedomir Jovanović ozvaničio da se vraća u politiku!
Foto: Kurir TV

povratak

NEĆU DA OBARAM RUKU NI SA KIM! Čedomir Jovanović ozvaničio da se vraća u politiku!

Politika -

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da se vraća u politiku, iz koje je odsustvovao nekoliko godina zbog bolesti, napominjući da se društvu mora govoriti istina umesto što je podeljeno na frontove i obračune.

- Obići ću celu Srbiju, neću se kriti ni iza koga, jer želim mir ovoj zemlji - rekao je Jovanović na konferenciji za novinare, poručujući kao slogan njegove izborne kampanje da "Mora drugačije".

On je naveo da ne želi u kampanji da se svađa i obara ruke, kao i da nije želeo da se "uglavi" u neku od ove dve liste, misleći na onu koju predvodi predsednik države Aleksandar Vučić i listu "Srbija protiv nasilja", kao što su, kaže, mnogi uradili zbog ličnih interesa.

- Za mene je loš izbor - izbor na koje je društvo osuđeno ako mora da bira samo između Vučića i Đilasa i njihovih lista. Nikad politički život ovde nije bio tako pojednostavljen i banalizovan - rekao je Jovanović.

On je istakao da veruje u drugačiju Srbiju, u društvo sposobno da ide drugim putem koji želi da sa tim društvom "krči".

- Računam na moju generaciju, jer ono što vidim pred nama je isto što sam video u Kolarčevoj ulici kada sam pozvao da stanemo pred Miloševićeve kordone. Računam naravno na LDP i ljude koji su delili tu ideju, kao i na one ljude koji nemaju vreme ni za sebe a ne za stranke i politiku, ali moraju da nađu snagu u sebi za posao koji moramo zajedno da uradimo - rekao je Jovanović.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track