VUČEVIĆ ODGOVORIO PONOŠU NA NAPADE: Hrvatsкi državljanin je uništavao srpsкu vojsкu, sve više se pretvara u tužnog pajaca
Foto: Instagram/milosvucevic

VUČEVIĆ ODGOVORIO PONOŠU NA NAPADE: Hrvatsкi državljanin je uništavao srpsкu vojsкu, sve više se pretvara u tužnog pajaca

Politika -

Ministar Miloš Vučević i lider SNS odgovorio je danas na najnovije napade Zdravka Ponoša, predsednika pokreta Srbija centar.

- Hrvatski državljanin koji je na nesreću svih nas u eri DOS-a predvodio srpsku vojsku, sve više se pretvara u tužnog pajaca, šireći poput neke baba Simane besmislene čaršijske priče.

Od toga da li sam u danu raspisivanja vanrednih izbora, prikupljanja potpisa podrške i predaje izborne liste odložio neku inostranu posetu, građane Srbije sigurno daleko više zanima šta su rezultati rada svakoga od nas, a na tom planu Ponoš može da se pohvali samo uništavanjem srpske vojske i unižavanjem njenih časnih pripadnika.

Za nas međunarodna saradnja sa svima koji u Srbiji vide ravnopravnog partnera ostaje prioritet, ali nikada nećemo naše nacionalne interese bacati pod noge strancima kao što su to pomenuti hrvatski državljanin i njemu slični činili - navodi se u saopštenju SNS.

Podsetimo, Ponoš je u intervjuu za portal Nova izjavio, između ostalog, kako je ministru odbrane Milošu Vučeviću u poslednjem trenutku otkazana poseta Vašingtonu, kao i da je nepoželjan sagovornik za američku vojsku i ministarstvo odbrane.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja