PA OVI NAS PRAVE BUDALAMA Među "borcima protiv nasilja" i Miodrag Majić, sudija upamćen po OSLOBAĐANJU PEDOFILA!
Foto: Youtube/BezCenzure

Tuku, vređaju, žmure na obljubu devojčica...

PA OVI NAS PRAVE BUDALAMA Među "borcima protiv nasilja" i Miodrag Majić, sudija upamćen po OSLOBAĐANJU PEDOFILA!

Politika -

Kako ih samo nalazite? Namerno takve birate?

Letos je opozicija koja se, navodno, bori protiv nasilja za govornika na svom mitingu dovela Ivana Ivanovića, prononsiranog nasilnika, rasistu i homofoba. Sada je angažovala Dragana Bjelogrlića da im pruža podršku kroz apel "nestranačkih intelektualaca". Istog onog Bjelogrlića koji je pre dve godine krvnički izudarao starijeg kolegu Gagu Antonijevića. I to im je bilo malo pa su u potpisnike uključili i Miodraga Majića, sudiju koji je oslobodio krivice muškarca koji je obljubio dete!

Ali prvo da vidimo šta znači "nestranački intelektualac"?

Ako se gega kao patka, kvače kao patka i izgleda kao patka - onda je patka. Ako smatraš da je frekvencija za N1 važnija od stotina kilometara auto-puteva, da je mesto gde će u Skupštini sedeti Marinika Tepić važnije od povećanja penzija, da je važno šta je rekao Boško Obradović, a nije važno kako se obogatio Đilas - onda si opozicioni političar!

A ako misliš da ti za pobedu na izborima nedostaje samo proglas koji će potpisati grupa prijatelja i poznanika iz kafića u "krugu dvojke" i "Utiska nedelje" - onda si Dragan Đilas!

Ali, da se mi vratimo Miodragu Majiću, sudiji čija je ambicija bila veća od realnih sposobnosti, pa je završio u pismima čitalaca Šolakovom Danasu, rubrici u kojoj su makar jednom objavili svoja pisma-tužbalice, bilo da su zbog nečeg u jednom momentu izgubili privilegije koje su imali pod ovom vlašću, bilo da su ih pod stare dane, u penziji, zasvrbeli prsti, pa su se latili pera.

Svi su oni danas potpisali proglas kojim se građani pozivaju da glasaju za Šolakove pulene. Nestranački do bola!

"Pokretači ovog obraćanja su ljudi sa imenom i prezimenom, sa svojim životima, porodicama i zanimanjima. Niko od nas nema nameru da se bori za bilo kakve pozicije i funkcije, niti da se upušta u igre vlasti i moći... ", napisali su za sebe.

Ali ako ih se drugovi sete, neće se buniti!

Majić, recimo, ne bi odbio fotelju ministra pravde, ali kao Đilasov "nestranački".

Isti onaj Majić koji je pre četiri godine oslobodio čoveka koji je obljubio devojčicu od 13 godina, koja je, pritom, ostala trudna, uz obrazloženje optuženog da "nije znao da je to zabranjeno", i sudijino razumevanje "jer je reč o Romima"!

Prvo se zbog nakaradnog tumačenja zakona uzbunila javnost, pa su organizacije Roma digle glas zbog otvorenog rasizma, a tačku na ovaj sramni Majićev čin stavio je Vrhovni kasacioni sud oborivši mu presudu!

Šta je uradio posle toga Miodrag Majić?

Bacio se na pisanje romana "Ostrvo pelikana". Zašto? Evo šta Biljana Srbljanović kaže zašto: " Sudija Majić ovim romanom ne samo da čini nedopustivo - komentariše sopstvenu presudu, već i, zaogrnut opravdanjem da je sve samo mašta, krivotvori priču o prisilnom braku romske devojčice i odraslog muškarca (sudiji je bitno, isto Roma) da bi opravdao sebe."

Bjelogrlić krvnički udara Antonijevića
Bjelogrlić krvnički udara Antonijevića foto: Printscreen

Za kakvu se to Srbiju, dakle, zalažu Miodrag Majić i nestranački drugovi ako njihova stranka pobedi? Ivanu Ivanoviću su bila smešna silovanja u ratu, Bjelogrlić tvrdi da je pesnicama odbranio svoju čast, a Majić se ne izražava jasno, ali u njegovoj Srbiji zakoni će važiti za Srbe, a za Rome će biti spremljena kratka uputstva na tablama, pošto nisu sposobni da shvate zakone!

S njima si, Đilase, krenuo u osvajanje vlasti? Otići ćeš, pobediti nećeš!

Možda da pitaš i Kristijana Golubovića da ti da nestranački potpis?

(E. K.)

Bonus video:

02:10

OPOZICIJA JE DALA NEKOLIKO STRAŠNIH AUTOGOLOVA PRED RASPISIVANJE IZBORA! Stručnjaci tvrde: Očigledno je ko će trijumfovati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track