PREDSEDNIK SRBIJE O "RIBNIKARU": Država Srbija je uputila molbu i zahtev da prihvate tog čoveka u Savet roditelja, oni nisu želeli
Foto: screenshot Happy tv

tv gostovanje uživo

PREDSEDNIK SRBIJE O "RIBNIKARU": Država Srbija je uputila molbu i zahtev da prihvate tog čoveka u Savet roditelja, oni nisu želeli

Politika -

BEOGRAD - Ljudima želim da objasnim, radi se o roditeljima ubijene dece koji su s pravom, morate da čujete i drugu stranu. Trebalo je da budu predstavljeni u Savetu roditelja, Branko Anđelković je trebalo da bude u Savetu roditelja, roditelj ubijenog deteta i to je vlada podržala. Država Srbija je uputila molbu i zahtev da prihvate tog čoveka, oni nisu želeli, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom jutrošnjeg okupljanja ispred OŠ Vladislav Ribnikar roditelja dece ubijene u majskom masakru u toj osnovnoj školi na Vračaru.

On je gostujući uživo na televiziji Hepi kazao i da "roditelji kažu da žele da država sama radi na memorijalnom centru"

- Ja sam primio te roditelje, Ana bezbroj puta. Kad neko ko ništa ne zna o tome, a želi korist od toga, dehumanizujući vas, kao nekog ko ne brine o roditeljima, a oni su toliko brinuli o njima da čak ni saučešće nisu uputili - kazao je Vučić pa dodao:

"Jutros su mi pokazali, došla im je Milica Stamenkovski, ne znam da li je Nova S ili N1, pitanje novinarke je ništa vlada, ništa država nije uradila za roditelje u Ribnikaru."

Kurir.rs/I.R.

Bonus video:

01:22

Čistačica OŠ Vladislav Ribnikar svedoči o poseti predsednika Vučića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track