"I BRANIMO ZEMLJU, I ZAPOŠLJAVAMO RADNIKE" Vučić o vrtoglavom napretku namenske industrije - Još uvek nismo SVE POKAZALI
Foto: Printscreen/PINK

"I BRANIMO ZEMLJU, I ZAPOŠLJAVAMO RADNIKE" Vučić o vrtoglavom napretku namenske industrije - Još uvek nismo SVE POKAZALI

Politika -

Predsednik Aleksandar Vučić je, govoreći u specijalnoj emisiji "Srbija ne sme da stane", istakao važnost razvoja IKT sektora i savremenih tehnologija, a u razgovoru sa premijerkom Anom Brnabić istakao je vrtoglavi napredak namenske industrije u našoj zemlji.

Ana Brnabić je podsetila i da je jednom prilikom govorila o uvođenju broudbend interneta u Srbiji, a da ju je Vučić u šali pitao: "Koji ti je to bend".

Vučić dodaje da imamo jedan odličan dron, koji je veoma mali, i da smo veoma blizu tome da ga završimo.

Aleksandar Vučić
foto: Printscreen/PINK

- Nije Siniša morao da daje novac, to je radio VTI. Ali će morati još da se izdvoji. Dron kamikaza koji imamo je super, u središte mete je pogađao u Nikincima. Tako da Siniša, spremi pare - kazao je on.

Vučević se našalio sa Sinišom Malim da će dobiti poziv za vojsku ako ne spremi sredstva.

- Danas je naša namenska industrija jedna od napotentnijih. To je veoma važno, i suština odbrane zemlje. Često o tome nije prijatno govoriti - kazao je ministar odbrane, na šta se Vučić ubacio:

- To je za nas em odbrana zemlje, em posao za radnike, šta nije prijatno.

Kurir.rs

Bonus video:

00:10

Aleksandar Vučić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track